Rólunk

Ismerje meg, hogyan is indult vállakozásunk

Kérem engedje meg,

hogy néhány gondolatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat. A CU IMPEX Kft 1995-ben alakult Bt formájában, egy kiskereskedelmi egységekből álló beszerzési társaság importőreként, és mint nagykereskedelmi raktárbázis. Majd a forgalom és a vevőkör bővülése, megkívánta a társasági forma átalakítását 2002-ben, Kft-vé. Az általunk képviselt külföldi cégek bizalma és a hazai partnereink hűsége segítségül szolgált egy európai szintű raktárbázis és folyamatosan bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában. Vállalkozásunk nagy szerepet vállalt a Skót McAlpine termékek magyarországi bevezetésében. Az elmúlt évek során az általunk forgalmazott és importált termékek köre, külföldi partnereink száma folyamatosan bővült. Széles kínálattal rendelkező raktárkészletünk mellé kiváló szaktudással rendelkező kollégáink állnak Partnereink rendelkezésére. Olyan nagyvállalatok képviselői lehetünk, mint pl.: VIEGA, McAlpine, Geberit, Siemens, Kludi, Mofém, Wavin, Alföldi illetve számos hazai és külföldi gyártó. Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését vállalkozásunkkal kapcsolatban és várjuk megtisztelő megkeresését. Kollégáinkat állandó belső képzéssel illetve szakmai napokon való részvétellel segítjük a naprakész szaktudás elsajátításában, hogy partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Kereskedelmi hálózatunk bővítésénél a jövőben is kölcsönösen előnyös üzleti együttműködés kialakítása a cél. A működtetett minőségirányítási rendszerünk segíti a hatékony és gyors kommunikációt Megrendelőink és Beszállítóink között. Széles termékválasztékunk és jelentős raktárbázisunk biztosíték arra, hogy a felmerülő vevői igényeket a lehető leghamarabb ki tudjuk szolgálni.

Tisztelettel:

Téhely Dóra

Kereskedelmi vezető

 

Kiszállítás

24h kiszállítás az ország számos területére

Bizalom

Gyors, garanciális ügyintézés

Készlet

Több mint 30.000 termék raktárról

Egyedi ajánlat

Igény szerint személyre szabott árajánlatot készítünk ügyfeleinknek

Gépbérlés, kölcsönzés

A profi gépek nagy teljesítményűek, ezért a munkát kisebb erőfeszítéssel és gyorsabban végezhetjük el. A kedvező napi gép bérlés árak bárki számára elérhetővé teszik a profi szerszámokat.

Szakmai tanácsadás

Szaniter tanácsadó kollégáink, minden kérdésére készségesen válaszolnak és Önnel együtt találják meg a lehető legjobb megoldást.