Technik Therm Pro

Technik Therm Pro

A CUGroup cégcsoport 20 éves szakmai tapasztalatára alapozva, ismert nemzetközi és hazai gyártók segítségével állítottuk össze CE és ISO minősítéssel rendelkező rendszerünket.

Portfóliónk kialakításánál a legnagyobb hangsúlyt a minőségre és a szerelhetőségre fektettük. Így sikerült kialakítani egy innovatív, magas igényeket is kielégítő Technik Therm rendszert, mely kedvező ár-érték arányával kitűnik a versenytársai közül.

A Technik Therm termékek minőségét jelzi az a magas műszaki tartalom, széles típusválaszték, nagy raktárkészlet, műszaki támogatottság és folyamatos termékfejlesztés, amit a beérkező igények figyelembe vételével alakítottunk ki. A rendszer alkotóelemei garantálják a gyors és esztétikus energiatakarékos rendszerek kialakítását, mely hosszú éveken át nyújtanak komfortos életteret használójuknak. Ennek a portfóliónak új tagjai a korszerű Technik ThermPro lapradiátorok.

Vannak otthonok, amik hagyományos megoldásokért kiáltanak

Magyarországon a háztartások többségében a mai napig lapradiátorral fűtenek. Az új építésű házakban és lakásokban is divatos megoldás a felülettemperálás mellett kiegészítésként alkalmazni a radiátoros fűtést.

A Technik ThermPro lapradiátorok belső kialakításuknak köszönhetően a lehető legmagasabb hőteljesítményt képesek leadni. Gyors reagálásuknak és dinamikus fűtési teljesítményüknek köszönhetően nagy az energetikai hatásfokuk. A Technik ThermPro lapradiátorok modern formai kialakításuknak, sima felszínüknek és a praktikus, levehető felső fedelüknek köszönhetően nem csak esztétikusak, de könnyen is tisztíthatóak.

Technik ThermPro lapradiátorok

A Technik ThermPro rendszerekből akár kisebb lakások, akár családi házak komplett gépészete felépíthető. Természetesen a fűtési rendszert kombinálhatja Technik ThermPro lapradiátorokkal, és ugyanúgy a Technik Therm brand részét képző padló-, mennyezeti-, és falfűtéssel.